michotte.reismee.nl

wat hebben we geleerd, deel 2

Om je een idee te geven over de mentaliteit hier kunnen we gerust stellen dat dit alles behalve gestrest verloopt, 'go with the flow' is hier een gezegend gezegde...als ik kijk naarons Belgiëlandje is dit wel het totaal tegenovergestelde. Stress en haast siert ons landje(niet), bij deze is het voor ons wel een aanpassing. Geen wonder dat alle Tuken in Belgie zich niet kunnen inwerken in al onze 'o' zo marginale kleine gedetailleerde regeltjes!

Het gevaarlijke Antalya: Geen commentaar, Wij stellen vast dat 'A' veel veel gevaarlijker is om het nachtleven in te duiken, te wandelen, te winkelen... Geloof ons: dangereux is hier (tot nu toe) niet op zijn plaats: behulpzaam in de mate van het mogelijke, vriendelijk en sociaal. Zo ben ik en joachim een heerschap tegengekomen met name freghi. De man(35j) vertelde ons een verhaaltje dat ging als volgt: ik heb een Belgische vrouw ontmoet die geslagen werd door haar Turkse man, deze persoon kwam bij mij langs om mijn steun..deze gaf ik haar ook door haar 'meerdere' onderdaken te geven, liefde, genegenheid, steun... om een lang verhaal kort te maken kwam het er op neer dat deze vrouw hem voor 70.000euro in de zeik had gezet+40 dagen in de bak had gekregen. Naar zijn mening had hij niets gedaan...mmmm vreemd, miss toch het 'gevaarlijke' in het midden houden?!

Lessen: beginnen pas volgende week of dat hopen we toch! de lessen die we gaan volgen zijn voornamelijk sportvakken als: golf, outdoorsport, yoga, tennis, atletiek, engels en turkse les, scuba, moutenclimbing.

Talk to you soon!!

Hans

Amai, als ik die foto's van da eten zie en die locatie hoop ik dat het rap vakantie is en dat ik ook kan vertrekken, maar dan op vakantie he niet om daar te gaan studeren xD. Groetjes van ons allen